© Frank van Leeuwen 2018
HEM INFO TJÄNSTER ANBUD & PRIS GALLERI KAMPANJ Top info Top info bis NYHETER KONTAKT

TJÄNSTER

Badrum och Sanitet

Alla drömmer vi om ett trivsamt & vackert badrum. Oftast är vägen väldigt lång och arbetsam när man bygger om badrum. Active hjälper Er gärna förbi allt krångel. Vi kan hjälpa er med alltifrån att inreda -/planera badrummet (antingen tillsammans med vår arkitekt eller med producenten av badrumsinredningen) till att riva, bygga om – tillsammans med våra certifierade plattsättare, snickare, elektriker och VVS installatörer. Med andra ord så tar vi hand om ert projekt från planeringsstadiet till själva genomförandet. Vi upprättar en projektplan för genomförandet med alla hantverkare innan start för att kunna tids optimera installationen. Detta gör att ni kan luta er tillbaka och slippa oroa er över tider och genomförandet. Vi lämnar alltid garantier på alla arbeten som görs i badrummet. Utöver tjänsterna kan vi erbjuda er produkter så som: LEWIS betong gölv , klinker, kakel.

Värme system

Värme & Rörteknik AB erbjuder energismarta och kompletta systemlösningar inom värme- och ventilation som klarar framtidens energispar- och miljökrav. Vi hjälper dig att kombinera ihop flexibla system vid nyproduktion eller byte av värmesystem. Antingen helt kompletta system men även dockning av kamin/solfångare mot befintlig värmepump, fjärrvärme osv. Våra system innehåller ofta vattenmantlad kamin, solfångare vilka ansluts till en systemtank/dockningstank. Vi erbjuder även helhetslösningar med värmeväxlande FTX-ventilation som gör att du får ett energisnålt och miljövänligt system. Läs mer i Nordic Värmesystem AB konceptfolder

Avlopp system

InInfiltration med IN-DRÄN IN-DRÄN är infiltrationssystemet utan sten och makadam som inte bara är ett lågkostnadsalternativ till den traditionella infiltrationen utan också en kostnadseffektiv lösning för problemställen. Systemet är sedan slutet av 1970-talet väl beprövat runt om i världen och har funnits i Sverige sedan 1990. Genom systemets unika konstruktion åtgår endast ca en tredjedel av ytan jämfört med vanlig infiltration. Stora besparingar görs genom att behovet av fyllnadsmassor minskar avsevärt.   IN-DRÄN är också lösningen vid problemställen t ex om du har begränsat utrymme, svår terräng, högt grundvatten, dålig avrinning i marken eller en gammal igensatt infiltration. Vid trädbevuxna fastigheter behöver färre träd fällas för att anlägga infiltrationen. Vi har kompletta system för ett hushåll. Att göra större anläggningar går naturligtvis också bra då de produkter vi producerar lätt går att kombinera med varandra för att bilda större system.   Idag finns över 40 000 anläggningar i drift runtom i Sverige och Finland.  
VÄRMESYSTEM SANITETARMATUR FILTER & VATTENRENING VÄRMEPUMPAR BADRUM PELLETS & VED PANNOR SOLPANELER
TJÄNSTER